Snel captain's dinner

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekjes op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin en gaar. Kook ondertussen de bloemkool in 4 min. beetgaar, giet af en laat uitlekken. Snijd de ui in ringen. Voeg toe aan het spek en bak 2 min. mee op laag vuur.
  • 2 Spoel de kapucijners af in een vergiet onder koud stromend water. Breng aan de kook met water, draai het vuur laag en verwarm in 5 min. Giet af. Voeg de zilveruitjes, bloemkool, het spek en de ui toe aan de kapucijners. Verdeel over 4 borden en schep op elk bord een lepel piccalilly.

Snel captain's dinner is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Captain's dinner
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kiptortilla
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met varkensvlees en abrikozen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Captain's dinner
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Druiventaartjes met limoen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept