Kapucijnerschotel met mini-hotdogs

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en snijd de bleekselderij in boogjes.
  • 2 Verhit de boter in een hapjespan en bak de spekblokjes, ui en knoflook 3 min. Meng de bleekselderij erdoor en bak nog 2 min. Spoel de kapucijners af in een vergiet onder koud stromend water een voeg toe. Verwarm 5 min. op laag vuur. Schep af en toe om. Doe ondertussen de worstjes met het eigen vocht in een steelpan en verwarm 5 min. zonder te koken.
  • 3 Schep de kapucijnerschotel op de borden en leg de worstjes erbij. Serveer met het stokbrood.

Kapucijnerschotel met mini-hotdogs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe hotdogs met zuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hotdogs met uien-bietencompote en zure room
25 min
Bekijk recept

Kapucijnerschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische kapucijnerschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kapucijner-chorizoschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept