Aardappel-champignonschotel met kaas

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui, snijd de champignons in kwarten en de paprika in ringen. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de champignons toe en bak 4 min. mee. Vet de ovenschaal in met olie. Meng de hamblokjes en krieltjes door de champignons en schep in de ovenschaal. Verdeel de paprikaringen en vervolgens de saus erover. Bestrooi met de kaas.
  • 3 Bak de aardappel-champignonschotel in de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

Aardappel-champignonschotel met kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept