Stoofperen in port

4
15 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de sinaasappel en citroen schoon. Schil met een dunschiller de oranje schil van de sinaasappel en de gele schil van de citroen. Schil de peren, maar laat het steeltje zitten.
  • 2 Breng de peren met de port, citrusschil, het kaneelstokje, de kruidnagels, het laurierblaadje en de suiker aan de kook. Laat op laag vuur 45 min. koken zonder deksel op de pan. Serveer de peren warm, lauw of koud.

Stoofperen in port is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept