Groene tabouleh met walnoten

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 7 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinbonen 2 min., giet ze af en verwijder het grijze velletje (dubbeldoppen).  Boen de limoen schoon. Rasp de groene schil en pers de limoen uit. Meng de rode peper en de bosui met het limoensap en de -rasp.  Roer de couscous met een vork los. Schep de tuinbonen, het limoensap met de rode peper en de bosui, de slamelange en de walnoten erdoor. Maak de tabouleh af met de olijfolie en zout en peper. &

Groene tabouleh met walnoten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept