Knapperig slastamppotje met merguezworstjes

4
30 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in water met zout gaar. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord. Verhit in de koekenpan de olijfolie. Bak de merguez in 8-10 min. bruin en gaar. Giet de aardappelen af. Schenk de melk erbij en stamp de aardappelen op laag vuur tot een smeuïge puree. Schep de sjalot, de slareepjes, de pijnboompitten en de munt erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Schep de stamppot op vier borden. Leg er de merguezworstjes

Knapperig slastamppotje met merguezworstjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Briouats van merguez en tomatensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensoep met bloemkool
15 min-
Bekijk recept
Pizza met merguez en rode bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte bonensoep met merguezbroodjes
30 min-
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept