Rozemarijn-kipspiesjes

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boen de citroen schoon, rasp de schil en pers de vrucht uit. Meng de citroenrasp, het sap, de knoflook, de olijfolie en zout en peper naar smaak. Rijg de kipfilets aan de takjes rozemarijn. Je kunt de filets vooraf met een satéstokje of barbecuespies voorzien van een gaatje. Leg de spiesjes in een schaal en schenk er de marinade over. Marineer de kipfilets afgedekt 30 min. in de koelkast. Steek de barbecue aan en rooster de kipspiesjes in 6 min. rondom bruin en gaar. Lekker met a

Rozemarijn-kipspiesjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesjes met speculaaskruidenmarinade
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesen met zoete tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept