Verwarm de grill in de oven. Snijd de varkenshaasjes in plakken van 3 cm. Bestrooi aan beide kanten met zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan, bak het vlees aan beide kanten 3 min. op hoogvuur bruin. Leg de medaillons in de ovenschaal en verdeel de kaas erover. Verhit de helft van de vloeibare margarine in een koekenpan, bak de krielaardappelen in 10 min. gaar. Breng op smaak met zout en peper. Voeg op het laatste moment de peterselie toe. Verhit de resterende vloeibare margarine in een pan, voeg de spinazie toe en roerbak 2 min. Breng op smaak met zout en peper. Zet de varkenshaasjes ca. 3 min. onder de grill totdat de kaas gesmolten is. Verdeel de spinazie over vier borden en leg de varkenshaasjes en de aardappeltjes naast de spinazie.
Sappige varkenshaas met blauwe kaas is een recept van Jumbo