Verwarm de oven voor op 160°C. Knip 4 vellenbakpapier van 30 x 40 cm. Leg in het midden van elk vel een stukje visfilet en bestrijk de vis aan beide kanten met de olie, peper en zout. Beleg de visfilets met plakjes champignons en bestrooi ze met de bosui. Meng de wijn en visbouillon in een maatbeker. Vouw de zijkanten van het bakpapier naar binnen zo dat een bakje ontstaat. Verdeel het wijn-bouillonmengsel over de pakketjes en rol de zijkanten van het papier in elkaar zodat het pakketje dicht blijft zitten. Zet de pakketjes op eenbakplaat en gaar ze 20 min. in de oven. Breng een ruime pan met water en een tl zout aan de kook en voeg de peultjes toe. Kook deze in 4-5 min. beetgaar en giet af. Doe ze terug in de pan en smelt de vloeibare margarine er doorheen. Rasp de helft van de citroenschil erboven en roer door. Snijd de andere helft van de citroen in partjes. Leg de pakketjes op 4 grote borden. Knip ze met een schaar aan de bovenkant open (pas op, de damp die vrijkomt kan heet zijn!) en serveer met een partje citroen.
Papillotte van Kaapse heekfilet is een recept van Jumbo