Zachte kabeljauw in parmaham met pesto-roomsaus

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de barbecue voor. Verdeel de kabeljauw in 12 stukjes van elk ca. 40 g. Bestrooi ze met peper en zout.  Pluk de blaadjes van de Italiaanse kruiden en hak ze fijn. Wentel de blokjes vis door de gehakte kruiden en wikkel ze elk in een plakje parmaham. Rijg de vispakketjes per 3 op een spies en smeer ze in met olie. Rooster de spiesen 5 min. op de barbecue en keer ze regelmatig om. Mix de pesto met de room in een steelpannetje en verhit op het rooster boven de barbecue. Roer af en toe. Serveer de kabeljauwspiesen met de pesto-roo

Zachte kabeljauw in parmaham met pesto-roomsaus is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept