Verwarm de barbecue voor. Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook 3 min. Voeg de groene paprika toe en bak deze een minuutje mee. Doe het mengsel over in een kom en laat 5 min. afkoelen. Roer de creme fraiche los met de eieren en meng het samen met de emmentaler door de groenten. Voeg een beetje peper en zout naar smaak toe. Snijd de paprika's aan de bovenkant open en vewijder de zaadlijsten. Vul de paprika's met het ei-groentemengsel. Wikkel de paprika's in aluminiumfolie en zet ze op het rooster van de barbecue. Sluit de barbecue af met een deksel en gaar de paprika's 15 min. Verwijder de aluminiumfolie en gaar de paprika's nog 10 min. op de zijkant van de barbecue, waar het vuur minder heet is. Keer ze regelmatig om zodat alle kanten wat kleur kri
Rijkgevulde geroosterde paprika's is een recept van Jumbo