Verwarm de oven voor op 170 C. Laat de vloeibare margarine zachtjes smelten in een steelpan of magnetron maar maak de boter niet heet. Doe de vloeibare margarine over in een kom en voeg de poedersuiker toe. Mix het mengsel tot er en romige crème ontstaat. Splits de eieren en voeg de eidooiers al mixende één voor één toe. Zeef vervolgens de bloem en het zout boven de kom en roer het erdoor. Sla de eiwitten in een vetvrije kom stijf en spatel ze voorzichtig door het beslag. Bekleed de springvorm met bakpapier en spreid het beslag uit over de bodem van de vorm. Bak de taart in 30 minuten goudbruin en gaar in de oven. De taart is gaar als er een satéprikker schoon uit komt. Verwijder de zijkant van de springvorm en laat de taart afkoelen op een rek. Snijd de taart halverwege horizontaal doormidden. Schuif het deksel er voorzichtig af en besmeer de onderkant met de aardbeienjam. Leg het deksel er weer op en druk goed aan. Mix voor de topping van de taart de boter, poedersuiker en citroenrasp tot een romige crème. Spatel de crème langs de zijkanten en bovenkant van de taart en maak het met een groot mes mooi glad. Kneed de marsepein tot ronde bal en druk deze plat tot een ronde plak. Leg de plak tussen 2 vellen bakpapier en rol deze uit tot een ronde lap van 30 cm. Haal het bovenste vel bakpapier er af en pak de lap op met het onderste vel. Leg de marsepein over de taart, haal het papier weg en druk de randen goed aan rondom te taart. Om het mooi strak te krijgen kun je ook de rand van de springvorm gebruiken en deze er omheen klemmen. Snijd de overtollige marsepein er met een mes af. Zet de onderkant van de taart af met zilveren balletjes. Garneer de taart met de chocolade eitjes, kuikentjes en decoratie eitjes. Smeer alles wat op het marsepein moet blijven kleven in met een klein beetje water. Variatietips:
Verrukkelijk zoete paastaart is een recept van Jumbo