Verwarm de oven voor tot 170 ºC. Smelt de vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de uien op laag vuur 10 min. Schep regelmatig om. Houd 8 halve takjes tijm apart en ris de blaadjes van de rest van de tijm. Voeg ze samen met de creme fraiche toe aan de uien. Roer om en laat nog 5 min. zachtjes koken. Meng de kaas erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe. Verdeel het mengsel over de pasteibakjes en zet ze naast elkaar op een bakblik. Verwarm de quiches 10 min. in de oven. Breng ondertussen een pan met ruim water aan de kook. Voeg de azijn toe en draai het vuur laag. Breek de eieren één voor één in een pollepel en leg ze hiermee voorzichtig in het hete water. Gaar de eitjes 3 min. in het water. Zorg ervoor dat het water tegen de kook blijft, maar niet hard gaat bubbelen. Schep de gepocheerde eieren met een schuimspaan uit het water. Haal de quiches uit de oven en eg op elke quiche een gepocheerd eitje. Garneer met een takje
Knapperige uienquiche met gepocheerd ei is een recept van Jumbo