Mini fruittaartjes en finger sandwiches

6
60 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de banketbakkersroom volgens de gebruiksanwijzing op de verpakking en verdeel over de zanddeegbodems. Maak het fruit schoon en snijd het in plakjes. Verdeel het fruit over de taartjes en wissel af met de kleuren. Verhit de abrikozenjam in een pannetje zodat de jam dun wordt. Kwast de jam over het fruit en laat afkoelen. Snijd de korstjes van het brood en besmeer de boterhammen licht met boter. Besmeer 3 boterhammen achtereenvolgens met eiersalade, komkommer en eiersalade, 3 met tzatziki, jonge komijnekaas en tzatziki en 3 met kruidenroomkaas, forel en kruidenroomkaas. Sluit alle stapeltjes af met een boterham en snijd ze elk met een scherp mes in 3 dunne repen. Serveer op een eta

Mini fruittaartjes en finger sandwiches is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept