Verwarm de oven voor tot 180°C. Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en de knoflook 3 min. Voeg de pijnboompitten toe en bak ze een minuutje mee. Doe het mengsel over in een kom en roer er de basilicum, tomaatjes en geitenkaas doorheen. Breng op smaak met peper en zout. Smelt de vloeibare margarine in een steelpan op laag vuur. Vouw het stapeltje filodeegvellen voorzichtig uit en snijd ze gestapeld over de lengte in tweeën. Nu heb je 20 halve velletjes. Leg een vel met de korte kant naar voren op het aanrecht en besmeer het met gesmolten vloeibare margarine. Vouw de linker onderhoek tegen de rechter zijkant aan en leg hier tussen een dessertlepel van vulling. Klap het gevulde deegdriehoekje naar boven toe om, dan naar links, dan weer naar boven en dan naar rechts. Zo ontstaat een pakketje in de vorm van een driehoek. Vul op deze wijze alle filodeegvellen met vulling en leg de pakketjes naast elkaar op de bakplaat. Smeer ze aan beide kanten in met vloeibare margarine. Bak de pakketjes in 20 min. goudbruin in de oven en serveer ze op een sc
Fijne filodeeghapjes met geitenkaas is een recept van Jumbo