Verwarm de oven voor tot 200°C. Mix de eieren met de bloem tot een klontvrij beslag. Voeg hier al mixend de melk aan toe. Roer er de kaas en de helft van de kruiden doorheen en voeg zout en peper naar smaak toe. Breng in een ruime pan water 1 tl zout aan de kook. Verwijder het groen van de venkelknollen (en bewaar dit voor later), snijd ze overdwars doormidden, verwijder de harde kern en snijd de knollen in stukjes. Kook de venkel in ca. 4 min. beetgaar en giet af in een zeef. Meng de venkel in een kom met de helft van de olie en een beetje peper en zout. Spreid de venkel uit over de bakplaat. Kruimel de beschuiten fijn en meng het kruim met de rest van de kruiden. Strooi het mengsel over de venkel en gratineer de venkel 10 min. in de oven. Snijd de visfilets in vieren en dep de stukjes goed droog met keukenpapier. Bestrooi ze met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan. Wentel de stukjes vis 1 voor 1 door het kaasbeslag en leg ze direct daarna in de hete olie in de pan. Bak de stukjes vis 2 min. op elke kant op matig vuur. Pas op want door de kaas wordt het korstje erg snel bruin! Serveer de vis direct met de gegratineerde ve
Knapperige tilapiafilet met venkelgratin is een recept van Jumbo