Verwarm de oven voor tot 210°C. Snijd de aardappelen in gelijkmatige stukken, zet op met ruim water, de knoflook en zout. Breng het water aan de kook, draai het vuur laag en kook de aardappelen in ca. 20 min. gaar. Stamp de aardappelen tot een grove puree. Voeg de melk toe en breng de puree op smaak met zout en peper. Schep de radijsblaadjes door de warme puree. Schep ondertussen de radijsjes op de bakplaat om met de olie en zout en peper. Plaats de bakplaat in het midden van de oven. Rooster de radijsjes in 25 min. gaar. Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan, bestrooi het vlees aan beide kanten met zout en peper. Laat de boter uitbruisen, leg het vlees in de pan. Bak het vlees op hoog vuur aan beide kanten in 5 min. gaar. Verdeel het vlees over 4 grote borden. Strijk de mosterd over het vlees. Schep de puree en radijsjes ern
Varkensfiletlapjes met geroosterde radijsjes is een recept van Jumbo