Rode poon in visbouillon

4
20 min-
-
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schenk 750 ml water in een pan en breng het aan de kook. Voeg het visbouillon tablet, sjalot en citroen toe, houd de bouillon tegen de kook aan. Breng de bouillon op smaak met zout en peper. Bestrooi de visfilets met zout en peper en leg ze naast elkaar in de bouillon. Draai het vuur laag en pocheer de vis in 10 min. gaar. Voeg de kruiden op het laatste moment toe. Verhit een grillpan, rooster 8 plakjes stokbrood aan beide kanten goudbruin. Verdeel de knoflookmayonaise erover. Schep de vis (nog heel) met kruiden en bouillon in 4 diepe borden. Leg de crostini op de rand van het bord. &

Rode poon in visbouillon is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane mosselen
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde vissoep op z'n Indiaas
15 min-
Bekijk recept

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept