Sinaasappelbrownies

4
20 min -
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boen 2 sinaasappels schoon en rasp er de oranje schil af; gebruik een fijne rasp. S melt in een pan met dikke bodem 225 g ongezouten roomboter met 225 g grof gehakte pure chocolade of met smeltchocolade. Roer glad en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Verwarm de oven voor tot 180°C. Klop met de mixer 3 eieren met 325 g suiker dik en romig. Spatel eerst de chocoladeboter en dan 150 g gezeefd zelfrijzend bakmeel en de sinaasappelrasp erdoor. Schenk het chocoladebeslag in een ingevette (brownie)vorm van 28 x 18 cm. Bak de brownie 35 min. in de voor-verwarmde oven, tot de bovenkant krokant en de binnenzijde nog zacht en smeuïg is. Laat de brownie in de vorm afkoelen en snijd in 12 mooie stu

Sinaasappelbrownies is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker