Soep van geroosterde winterpeen

4
30 min -
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Halveer de winterpeen en snijd in stukken. Schep de wortel op de bakplaat om met 2 el olijfolie, zout en peper. Rooster de wortel 25 min. in de voorverwarmde oven. Verhit in een pan de laatste 2 el olijfolie. Fruit de ui met de stukjes zongedroogde tomaat. Bak de geroosterde wortel 2 min. mee. Schenk de bouillon in de pan en kook de soep 15 min. Rooster ondertussen het brood en besmeer het met de geitenkaas. Bestrooi met een beetje peper. Pureer de soep met de staafmixer en breng op smaak met de slagroom en zout en peper. Serveer de soep met de geitenkaast

Soep van geroosterde winterpeen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfschaft
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept