Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Snijd de kipfilet in kleine, dunne reepjes. Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine stukjes. Meng de inhoud van het zakje sausmix met de zure room en 2 el water in een kommetje en roer goed door. Bak de kipfilet of het gehakt op hoog vuur in 2 a 3 el olie (bij gehakt geen olie toevoegen). Voeg de gesneden paprika toe en roerbak het geheel gaar. Voeg vervolgens het water en de kruidenmix toe. Roer goed om en breng aan de kook. Laat 2 a 3 min. zachtjes doorkoken. Haal de tortilla's uit de verpakking, wikkel ze in aluminiumfolie en verwarm ze ca. 3 min. in de oven. Of verwarm ze 20 sec. in de magnetron op 600 Watt (zonder aluminiumfolie) Smeer de warme tortilla's dun in met een deel van de saus. Schep er wat van het vleesmengsel op en vouw ze dicht tot een rol. Leg de gevouwen tortilla's in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met de geraspte kaas. Gratineer de tortilla's gedurende 8 min. in de oven. Serveer het restant van de saus er apart