Klassieke snert Klassieke snert

6
30 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bouillon in een ruime pan aan de kook. Snijd de spekblokjes zo fijn mogelijk. Voeg de wortel, ui, spek, erwten en de helft van de knolselderijblokjes toe en breng de soep opnieuw aan de kook. Laat de soep 1 uur koken op zacht vuur tot de erwten gaar zijn. Roer regelmatig. Voeg de gehakte selderij toe. Roer de plakken worst en de rest van de knolselderijblokjes door de soep en laat de soep nog 10 min. zachtjes koken tot de knolselderijblokjes beetgaar zijn. Serveer de soep in diepe borden of ko

Klassieke snert Klassieke snert is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Oud-Hollandsche Snert
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Moderne Snert Met Room
30-60 min -
Bekijk recept
Noord-Afrikaanse Snert
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Snert
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept