Verwarm de oven voor tot 190 ºC. Doe de inhoud van het zakje basis voor soep met 1.5 l koud water in een soeppan en breng al roerend aan de kook. V oeg de paddenstoelen toe, laat de soep 10 min. zachtjes koken en roer af en toe. Halveer 1 teen knoflook en bestrijk daarmee het brood aan beide kanten. Snijd het brood in blokjes. Verdeel de olie over de bakplaat en over de broodblokjes. Bak de croutons in 15-20 min. goudbruin. Draai ze af en toe om en bestrooi ze met zout en peper. Pers het andere knoflookteentje. Meng met de creme fraiche, de bieslook en zout en peper naar smaak. Houd bieslook over voor de garnering. Schep de soep in 4 diepe borden. Schep er een lepel bieslookroom in. 1Verdeel de croutons over de room en maal nog wat peper boven de soep en garneer met bies
Bospaddenstoelensoep met bieslookroom is een recept van Jumbo