Verhit de boter in een koekenpan, bak de uien op hoog vuur goudbruin. Draai het vuur laag en stoof de uien nog ca. 20 min. Breng op smaak met zout en peper en doe ze in een kom. Verwarm de kapucijners ( met vocht) in een pan, voeg de worstjes toe en roer het door elkaar. Breng aan de kook, leg een deksel op de pan, draai het vuur laag en verwarm de kapucijners nog 10 min. Verwarm de tortilla's volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in de magnetron. Rasp de komkommer op de blokrasp en doe het in een kom. Doe de ijsbergsla in een kom en zet deze samen met de keukenstroop nog in de pot op tafel. Giet het vocht van de kapucijners af, schep ze in een kom. Ieder vult zijn eigen wraps met kapucijners met worstjes en gestoofde ui, laat er wat stroop op lopen en verdeel er een beetje sla en komkommer over
Kapucijnerwraps met worstjes en komkommer is een recept van Jumbo