Varkenshaas met mozzarella en tapenade

4
30 min-
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de varkenshaasjes op een bord op kamertemperatuur komen (ca. 30 min. vóór de bereiding). Halveer de varkenshaasjes en bestrooi de stukjes vlees met peper en zout. Verhit 4 el olie in een ruime koekenpan en bak het vlees rondom bruin in ca. 2 min. Verdeel de plakjes mozzarella over de stukken vlees, bestrooi met de tijmblaadjes en lepel hierop de olijventapenade. Leg de trosjes tomaat bij het vlees in de pan en strooi de lente-uitjes eroverheen. Schenk de rest van de olie in de pan en besprenkel alles met de azijn. Sluit de pan af met een deksel en laat het gerecht 10 min. zachtjes sudderen tot het vlees gaar is. Verdeel het vlees en de tomaatjes over de borden en schep het stoofvocht erover

Varkenshaas met mozzarella en tapenade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept