Halveer de tomaten en lepel er de zaadlijsten uit. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Breng op smaak met een beetje peper en zout. Haal de peterselieblaadjes van de steeltjes en hak ze fijn. Dep de visfilets goed droog met keukenpapier en bestrooi ze aan beide kanten met de helft van de kruiden uit de verpakking van de heilbot. Verhit de olie in een koekenpan en bak de visfilets 1 min. op een kant. Keer de visfilets en bestrijk de bovenkanten met de mosterd. Verdeel de tomatenblokjes eroverheen en bestrooi met een vierde van de gehakte peterselie. Zet de deksel op de pan en gaar de vis nog 3 min. op matig vuur. Breng de kreeftensoep samen met de slagroom aan de kook in een steelpan en laat tot de helft inkoken. Roer er voor het serveren de rest van de peterselie doorheen. Verdeel de saus over diepe borden en schep in het midden van elk bord een stuk heilbotf
Heilbotfilet met tomatentopping is een recept van Jumbo