Romige schorseneren in rauwe ham

4
60 min-
Bijgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel het zand van de schorseneren, schil ze met een dunschiller en kook ze in weinig water met zout in 15 min. beetgaar. Giet ze af. Verwarm intussen de grill voor. Spreid de plakken rauwe ham uit en bestrijk ze met roomkaas. Rol de schorseneren één voor één in de ham. Leg ze in een ondiepe ovenschaal en bestrijk ze met vloeibare margarine. Schuif de schorseneren onder de grill en laat de ham in 5 min. knapperig worden. Verhit ondertussen de pastasaus met de slagroom. Breng op smaak met suiker, zout en peper. Snijd de schorseneren schuin in stukken van ongeveer 4 cm. Verdeel ze over 4 borden. Schep de saus ernaast. Strooi de peterselie erover. Lekker met aardappelkroke

Romige schorseneren in rauwe ham is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept