Zoete trifle met tuttifrutti en speculaas

4
20 min -
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tuttifrutti 15 min. in 0,5 l water met 2 el suiker en het theezakje. Giet het af en laat de tuttifrutti afkoelen. Snijd de vruchtjes in kleine stukjes. Verkruimel de speculaasjes. Klop de slagroom met 1 el suiker bijna stijf. Houd wat mooie stukjes tuttifrutti achter. Verdeel achtereenvolgens over 4 glazen: de helft van de speculaas, de helft van de vanillevla, de tuttifrutti, de rest van de vanillevla, de rest van de speculaas en de slagroom. Garneer de glazen met de achtergehouden tuttifr

Zoete trifle met tuttifrutti en speculaas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept