Verhit de vloeibare margarine in een braadpan. Wrijf de bouten droog met keukenpapier, bestrooi ze met peper en zout en bak ze in 5 min. rondom bruin in de vloeibare margarine. Haal de bouten uit de pan en voeg de soepgroenten toe. Bak ze 3 min. in het braadvet tot de groenten beginnen te kleuren. Strooi de bloem eroverheen en bak al roerend 1 min. mee. Schenk de wijn erbij en roer goed tot de saus begint te binden. Voeg dan de fond toe en roer de mosterd erdoor. Doe de laurier, kaneel en pruimen erbij en leg de konijnenbouten terug in de pan. Zorg ervoor dat ze allemaal zo veel mogelijk onder de saus staan. Zet de deksel op de pan en stoof de poten in ± 1½ uur gaar op zeer laag vuur. Verwijder het kaneelstokje en verdeel de bouten over de borden. Breng de saus op smaak met peper en zout en schep over de konijnenbo
Gestoofd konijn in zoete witte wijn is een recept van Jumbo