Rijk gevulde Boeuf Bourgignon

4
30 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de spekjes in 5 min. langzaam uit op laag vuur. Bestrooi de blokjes rundvlees met peper en zout. Draai het vuur hoger en bak het rundvlees 3 min. met de spekjes mee. Voeg de ui en wortel toe en bak 2 min. mee. Strooi de bloem over het gerecht en roer het goed door. Bak alles nog 2 min. en voeg al roerend de wijn toe. Los het bouillonblokje op in 2½ dl heet water en giet de bouillon bij het gerecht. Hang het kruidenbuiltje in de pan en breng het gerecht tegen de kook aan. Laat de boeufbourguignon in 2½ uur gaar stoven op een heel zacht vuur. Roer af en toe. Verwijder het kruidenbuiltje na een uur stoven. Voeg de sjalotjes en champignons na 2 uur stoven bij het gerecht en laat ze meestoven tot het vlees gaar is. Serveer het gerecht met stokbrood en ratatou

Rijk gevulde Boeuf Bourgignon is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Boeuf Bourgignon
200 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourgignon
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peposo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk artisjokpannetje met garnalen
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept