Verwarm de oven voor tot 150°C. Breng in een ruime pan water met zout aan de kook. Voeg de spruitjes toe en kook ze in 5 min. beetgaar. Giet ze af. Dep de biefstukjes droog met keukenpapier en snijd ze horizontaal halverwege bijna doormidden. Klap ze open en verdeel de kaas over één helft van het vlees. Bestrooi met peper en zout en klap het vlees dicht. Leg 2 plakjes katenspek naast elkaar met een kleine overlap. Leg hier in de lengte nog 2 plakjes met een kleine overlap tegenaan. Rol de biefstuk in het spek. Bak de biefstukken in olie en vloeibare margarine 1 min. op elke kant. Schep ze uit de pan op het bakblik en gaar ze minimaal 10 min. in de oven. Bak intussen de spruitjes met de cashewnoten 5 min. in het braadvocht van de biefstuk. Serveer de biefstukken met de spr
Hertenbiefstuk met krokant spek is een recept van Jumbo