Hertenbiefstuk met krokant spek

4
20 min -
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 150°C. Breng in een ruime pan water met zout aan de kook. Voeg de spruitjes toe en kook ze in 5 min. beetgaar. Giet ze af. Dep de biefstukjes droog met keukenpapier en snijd ze horizontaal halverwege bijna doormidden. Klap ze open en verdeel de kaas over één helft van het vlees. Bestrooi met peper en zout en klap het vlees dicht. Leg 2 plakjes katenspek naast elkaar met een kleine overlap. Leg hier in de lengte nog 2 plakjes met een kleine overlap tegenaan. Rol de biefstuk in het spek. Bak de biefstukken in olie en vloeibare margarine 1 min. op elke kant. Schep ze uit de pan op het bakblik en gaar ze minimaal 10 min. in de oven. Bak intussen de spruitjes met de cashewnoten 5 min. in het braadvocht van de biefstuk. Serveer de biefstukken met de spr

Hertenbiefstuk met krokant spek is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept