Snijbonenspaghetti

4
30 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de puntjes van de snijbonen en snijd ze in de lengte in drie lange repen. Breng in een grote pan ruim water met zout aan de kook. Breek de spaghetti doormidden en kook samen met de snijbonen in 10 min. beetgaar. Snijd de chorizo in kleine blokjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en chorizo 5 min. Giet de paprika's af, pureer ze in de keukenmachine of met de staafmixer. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan al omschuddend in 2 min. goudbruin. Roer de paprikapuree en olijven door het chorizomengsel, verwarm de saus nog 2 min. Giet de snijbonenspaghetti af, verdeel de pasta over vier borden en schep de saus er doorheen. Strooi de pijnboompitten er

Snijbonenspaghetti is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

´Circle Of Life´ van kip
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

´Circle Of Life´ van kip
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept