Tomaattorteloni met gegrilde asperges

4
30 min-
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de tomaten in kleine blokjes en verwijder de zaadjes. Hak de peterselie en knoflook grof en voeg de olijfolie eraan toe. Pureer tot een gladde kruidenolie. Voeg zout en peper naar smaak toe. Breng een ruime pan met water en een snufje zout aan de kook. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Verhit ondertussen de grillpan. Schep de aspergetips om met 1 el olie en gril de asperges in ca. 3 min. rondom goudbruin en gaar. Verdeel de aspergetips over vier platte borden. Verwarm in een hapjespan de tomatenblokjes met de peterselie-olie en schep de pasta er doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Schep de pasta over de lauwwarme asperges en rasp de Parmezaanse kaas er

Tomaattorteloni met gegrilde asperges is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept