Tagliolini carbonara met frisse zomerpostelein

4
20 min-
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng een ruime pan water met een snuf zout aan de kook. Verhit de olie in een koekenpan, bak de spekreepjes en sjalot op een middelmatig hoog vuur in 5 min. goudbruin. Voeg de saus toe toe en verwarm het geheel. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Haal de saus van het vuur en roer er de pasta en de postelein door. Verdeel het gerecht over vier diepe borden. Rasp de nootmuskaat erboven en bestooi met p

Tagliolini carbonara met frisse zomerpostelein is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Posteleinstamppotje met spekchips
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich met spekbokking
35 min of meer -
Bekijk recept

Gegratineerde biefstuk met knoflooktomaatjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met spinazie en kastanjechampignons
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met pit
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliolini met broccoli
30 min Voorgerecht
Bekijk recept