Indische salade met knapperige sajoerboontjes

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep de kiphaasjes om met 2 el olie, de munt en zout en peper naar smaak. Verhit in een koekenpan de resterende 2 el olie. Fruit de ui. Bak de sperziebonen 2 min. mee. Voeg de boemboe en 200 ml water toe. Stoof de boontjes met de deksel op de pan in 10 min. beetgaar. Verhit de grillpan. Gril de kiphaasjes in 5 min. bruin en gaar. Leg de sla op 4 borden. Verdeel er de kiphaasjes, de tomaatjes en de sajoerboontjes met 1-2 lepels stoofvocht over. Bestrooi met de kokos. Lekker met Jumbo kroepoek bali of

Indische salade met knapperige sajoerboontjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Sajoer tofu en boontjes
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sajoer van boontjes, taugé en tofu
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse gehaktballetjes met sajoerboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Satévinken met sajoerboontjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept