Zachte kalfslapjes in Dors bier

4
30 min-
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dep de kalfslapjes droog met keukenpapier. Snijd het vlees in kleinere lapjes en bestrooi met zout en peper. Strooi de bloem op een bord en haal het vlees erdoor. Smelt in een braadpan de vloeibare margarine. Bak de kalfslapjes bruin. Haal het vlees uit de pan. Bak in het bakvet de spekreepjes, de ui en de bleekselderij 4 min. Leg het vlees terug in de pan bij de andere ingrediënten. Schenk het bier langs de rand in de pan en breng het mengsel tegen de kook aan. Draai het vuur laag en stoof de kalfslappen in 1 uur gaar. Keer ze af en toe. Breng de kalfslapjes op smaak met peper en een snuf zout. Leg ze op een schaal. Schep er de saus over en bestrooi met de ke

Zachte kalfslapjes in Dors bier is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept