Koolvisfilet met verse tijm

4
20 min -
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Leg onder in de ovenschaal de koolvisfilets met enige tussenruimte van elkaar. Los het bouillontablet op in 250 ml koken water en schenk over de visfilets. Verdeel de uien tussen en over de visfilets en leg hier overheen de plakken tomaat. Bestrooi de tomaten met een beetje zout en peper en de helft van de tijmblaadjes. Hussel de aardappelschijfjes met de olijfolie, rest van de tijm, peper en zout in een kom en spreid ze uit over de tomaten. Strooi de kaas eroverheen en gaar het gerecht 30 min. in de oven tot de aardappeltjes gaar en goudbruin

Koolvisfilet met verse tijm is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viswraps met ijsbergsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept