Vlaamse mosselen met selderij en room

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een ruime pan. Fruit de bleekselderij, ui, wortel, knoflook en de fijngesneden steeltjes van de selderij 5 min. aan zonder te kleuren. Voeg de room toe, breng het mengsel aan de kook. Voeg de mosselen toe, leg een deksel op de pan. Stoom de mosselen in ca. 6 min. gaar. Schep de resterende selderijblaadjes door de mosselen over vier diepe borden. Schep er een beetje van het kookvocht eroverheen. Lekker met gekookte aardappeltjes of stokb

Vlaamse mosselen met selderij en room is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept