Knapperige maiskolven met paprika-tijmbotersaus

4
20 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng een ruime pan met water en zout aan de kook. Voeg de mais toe en breng opnieuw aan de kook. Kook de mais in 5 min. gaar. Verwarm intussen de vloeibare margarine in een steelpan, voeg sjalot, knoflook en tijm toe. Voeg na 2 min. de paprikablokjes toe en stoof het gerecht nog 3 min. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de maiskolven in 5 stukken en doe ze in een schaal. Schep er de warme paprika-tijmbotersaus

Knapperige maiskolven met paprika-tijmbotersaus is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept