Zomerse fruitsangria

4
- 10 min -
-
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Éen dag van tevoren: schenk het sinaasappelsap in de ijsblokjeshouder. Laat de ijsblokjes in ca. 10 uur in de diepvries bevriezen. Schenk de wijn en het sinaasappelmineraalwater in de karaf. Voeg het kaneelstokje, de perzik-, citroen- en limoenplakjes toe. Roer er met een houten spatel de wijn door. Voeg de frambozen toe. Plaats de sangria afgedekt in de koelkast. Maak hem bij voorkeur één dag vóór serveren. Om de smaken goed in elkaar te laten trekken moet de sangria minimaal 3 uur trekken. Voeg de sinaasappelijsblokjes toe en ser

Zomerse fruitsangria is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitsangria
15 min
Bekijk recept
Fruitsangria Van Mallorca * *
20-30 min -
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept