Verwarm de oven voor tot 200 º C. Doe de kipdrumsticks met de kruidenmix volgens de aanwijzingen in de braadzak. Snijd de kroon en een plak van de onderzijde van de ananas. Verwijder de harde kern en de schil en snijd het vruchtvlees in stukken van 2 cm. Doe de ananas bij de kip in de braadzak. Sluit de zak met het clipje. Leg de braadzak in de ovenschaal. Braad de kip in de voorverwarmde oven in 1 uur gaar. Kook de rijst volgens de aanwijzingen. Kook de erwten in water met zout in 2 min. beetgaar. Giet de erwten af en spoel ze onder stromend water koud. Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de sjalot met de knoflook. Meng in een schaal de sjalot met de knoflook met de erwten. Schep er de kokos en zout en peper naar smaak door. Neem de kip uit de oven. Prik een gaatje in de zak om de hete stoom vrij te laten. Knip de zak open en verdeel de kip met de ananas en rijst en de erwten-kokossalade over vier bor