Hollandse poffertjes met garnalen en gerookte zalm

4
- 10 min-
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer in een kommetje garnalen en mayonaise door elkaar. Breng op smaak met peper en citroensap. Verwarm de poffertjes in de magnetron volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd de poffertjes horizontaal doormidden. Snijd de zalmplakjes in stukjes en verdeel over de helft van de poffertjes. Schep de garnalenmayonaise erop en sluit af met de kapjes. Zet vast met een prikke

Hollandse poffertjes met garnalen en gerookte zalm is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept