Knapperige makreel crostini

4
20 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd van de pistoletjes een dun kapje af en snijd ze daarna in 10 plakjes. Leg de plakjes op een snijplank en bestrijk ze met olie. Rooster ze ca. 1.5 min. per kant goudbruin en krokant tot crostini's. Maak de uiringen los boven de een kommetje en schep ze met azijn door elkaar. Verwijder het vel van de makreel en snijd de makreelfilet in korte, brede repen. Roer kappertjes en mayonaise in een kommetje door elkaar. Bestrijk de crostini's met een dun laagje kappertjesmayonaise. Verdeel de makreel erover en garneer met de rode uienri

Knapperige makreel crostini is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept