Surf 'n turf van de grill

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het vlees ca. 20-30 min. voordat je het gaat bakken uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen. Schep intussen de rivierkreeftjes, ananas, knoflookbieslook, rode peper en de olie door elkaar. Breng op smaak met zout en citroensap. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi het kort voor het grillen met zout en peper. Bestrijk vervolgens met 1 el olie. Leg het vlees op de heetste plek van de grill. Draai na 1 min. met een vleestang de entrecote een kwartslag, draai na 1 min. het vlees om en doe hetzelfde met de andere kant. Snijd het vlees in dikke plakken, verdeel het over vier grote borden. Schep de salsa over het vlees, leg de gamba erbovenop en serveer met gepofte aardapp

Surf 'n turf van de grill is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje Surf en Turf
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Surf en turf met citroenmayonaise
15 min Snack
Bekijk recept
Surf & turfburger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept