Witvis in romige tomatensaus

4
20 min-
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vet de ovenschaal in met vloeibare margarine en leg de witvis erin. Verwarm de oven voor tot 200 º C. Maak een kruisje in de tomaten en dompel ze ca. 10 seconden in kokend water. Spoel ze af met koud water, haal de velletjes van de tomaten en snijd ze in kleine stukjes. Doe de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui tot deze glazig is. Voeg de paprika en de gesneden tomaten toe en warm goed door. Voeg eventueel peper en zout toe. Schenk de saus over de vis en bestrooi met basilicum. Leg tot slot de plakken Chaumes erop en laat de vis gedurende 15 min. in de oven garen. Kook, ca. 10 min. nadat de vis in de oven is gegaan, de gnocchi beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de gnocchi direct met de vis wanneer deze uit de oven

Witvis in romige tomatensaus is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witte druiven met dragon
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rodekoolmaaltijdsoep met witte bonen, biet en witvis
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept