Verwarm de oven voor tot 180 º C. Klop met de mixer (of in de keukenmachine) de cakemix, de olie, de eieren en fruit tot een glad beslag. Schep de stukjes fruit door het beslag. Zet de cakevormpjes in de muffinvorm. Schep het beslag met 2 lepels in de vormpjes, vul ze niet helemaal tot de rand. Bak de cupcakes in de in 20-25 min. bruin en gaar. Laat ze op een rooster afkoelen. Breng in een steelpan 175 ml melk met 75 g suiker tegen de kook. Klop in een kom de resterende 25 ml melk met de eidooier en de maïzena glad. Schenk er langzaam en al kloppend met een garde de hete melk bij. Schenk de melk terug in de pan en zet op laag vuur. Laat de melk onder voortdurend kloppen op laag vuur binden. Neem de pan van het vuur en zet in een bak koud water om snel af te koelen; klop regelmatig. Klop met de mixer of in de keukenmachine de boter met de afgekoelde room tot een luchtige creme. Schep de creme in een spuitzak met gladde mond en spuit op de cupcakes mooie 'nestjes' gele botercreme. Liever een rozet? Neem dan een kartelmondje voor de spui