Rabarber-mangochutney

4
30 min-
Bijgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de rabarber en de mango in blokjes van ca. 1 cm. Doe alle ingrediënten in een ruime pan. Breng het geheel aan de kook, temper het vuur en kook de chutney 20-25 min. Roer regelmatig. Proef en breng op smaak met zout en peper. Schep de hete chutney in de potten en draai de deksels erop. Laat de potten ca. 5 min. op de kop staan. Dan wordt de laatste lucht uit de pot gedrukt, waardoor de chutney langer houdbaa

Rabarber-mangochutney is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept