Zachtgekookt eitje met pestosoldaatjes

4
20 min-
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de eieren in kokend water en kook de eieren 3 min. Spoel ze koud af en pel een stukje van de bovenkant van het ei. Rooster de boterhammen in de broodrooster. Snijd de korsten eraf en snijd het brood in vier brede repen. Bestrijk de warme broodreepjes met een dun laagje pesto. Zet de eieren in een eierdopje op het bord. Bestrooi ze met zout en peper. Doop de soldaatjes in het zacht gekookte ei. Serveer het eitje met de achterham, geroosterde pijnboompitjes en wat zachte geiten

Zachtgekookt eitje met pestosoldaatjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Rijstpap met sojamelk en kruidensiroop
Nagerecht
Bekijk recept
Kip met appel-knolseldercompote
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramen met zachtgekookt ei, varkensreepjes en paksoi
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept