Verwarm de oven voor tot 180°C. Schil en was de knolselderij. Snijd er grote stukken van en rasp ze grof. Verhit de olie in de koekenpan. Voeg de uien toe en bak ze ca. 3 min. op matig vuur. Doe er de aardappelplakjes bij en bak deze ± 5 min. mee. Schep alles goed om. Voeg de knolselderij en plakjes katenspek toe en bak alles nog 5 min. tot de aardappelplakjes bijna gaar zijn. Klop de eieren los met het zout en giet ze bij de groenten in de pan. Schep alles nog 2 min. door zodat een deel van het ei al gaart. Druk dan alles plat in de pan en zet de pan in een voorverwarmde oven van 180°C. Gaar de omelet 15 min. in de oven. Pak de pan (pas op: heet!) uit de oven, leg er een groot bord op en keer de pan met bord om zodat de omelet op het bord komt te liggen. Snijd de aardappelknolselderijomelet in stukken en serveer met piccalilly.
Knolselderij-frittata met krokant spek is een recept van Jumbo