Verwarm de oven voor op 220 ºC. Snijd de knoflook in plakjes. Verwijder de kroontjes van de tomaatjes en hak de peterselie fijn. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Fruit de knoflook 1 min. en schep uit de pan. Bak de tomaatjes 5 min. in de knoflookolie. Schep de peterselie erdoor en neem van het vuur.Breng een pan met ruim water voor het koken van de pasta aan de kook. Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak de biefstukken 2 min. aan één kant, keer het vlees en bak nog 1 min. aan de andere kant. Leg de biefstukken op de bakplaat en zet het in de oven. Snijd de tomaat en mozzarella in plakjes en de basilicum in reepjes. Verdeel over de biefstuk. Laat de kaas in de oven smelten. Voeg zout aan het pastawater toe en kook de taglionini volgens de verpakking beetgaar. Verwarm de kerstomaatjes. Giet de pasta af en meng door de kerstomaatjes. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de pasta over 4 borden en leg er de biefstuk bij.
Gegratineerde biefstuk met knoflooktomaatjes is een recept van Jumbo